Web Analytics Made Easy - Statcounter

صراط:

سرانجام دادگاهی که متشکل از ۵۰۰ متهم بود و «فاطمه خویشوند» یا همان «سحر تبر» یکی از معروف‌ترین متهمان پرونده به شمار می‌رفت، برگزار شد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران دوشنبه هفته گذشته بود که ادامه رسیدگی به این پرونده به ریاست قاضی مقیسه برگزار شد، پرونده‌ای که در آن نام افراد پرادعای اینستاگرام به گوش می‌خورد؛ بر اساس شنیده‌ها در پرونده «سحر تبر» علاوه بر دیگر متهمان ۷ متهم اصلی وجود دارد و افراد دیگر هر کدام به نوعی در این پرونده دخیل هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اولین جلسه رسیدگی به پرونده «سحر تبر» ۲۴ دی ماه برگزار شد، اما ادامه جلسات رسیدگی به دوشنبه هفته گذشته موکول شد که این جلسه به ریاست قاضی مقیسه بود، البته به گفته سعید دهقان وکیل فاطمه خویشوند (سحر تبر)، قاضی ختم رسیدگی به پرونده موکلش را اعلام نکرده است و در کنار «سحر تبر» در این پرونده بیش از ۱۰ متهم دیگر هم وجود دارد، به همین دلیل آن‌ها هم باید برای ارائه توضیحات به دادگاه احضار می‌شدند که این کار انجام شد.

سعید دهقان وکیل فاطمه خویشوند (سحر تبر) در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان درباره جلسه اول دادگاه موکلش اظهار کرد: در اولین جلسه قاضی دادگاه به دنبال دیدن موکل بنده بود و او می‌خواست ببیند که آیا تصویری که از موکلم در رسانه‌ها منتشر شده با واقعیت «فاطمه خویشوند» یکی است یا مغایرت دارد و در همین راستا قاضی موکلم را دید و به این موضوع پی برد که تصاویر منتشره با شخصیت موکلم بسیار تفاوت دارد، زیرا «سحر تبر» مخلوق نرم افزار فتوشاپ، گریم و تدوین است.

حتی دستنبد هم برای دستان «سحر تبر» بزرگ بود

«سحر تبر» به داشتن چهره‌ای نامتعارف و جثه‌ای بسیار کوچک و لاغر در فضای مجازی معروف است، با وجود آن که وکیل این متهم اذعان می‌کند که موکلش استعداد شگرفی در فتوشاپ دارد، اما یکی از سربازان دادگاه که خود مسئول انتقال «سحر تبر» به شعبه دادگاه انقلاب بود، گفته که از جثه بسیار ریز و لاغر این متهم شوکه شده است.

این سرباز گفت: «سحر تبر» به قدری لاغر است و استخوان‌های ریزی دارد که حتی نمی‌توانستیم به دست او دستبند بزنیم، زیرا از دستان او در می‌آمد و در نهایت مجبور شدیم تا به جای دستنید از بست کمک بگیریم.

تعدادی از دختران متهم صبح روز دوشنبه پشت درب شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب منتظر بودند تا رئیس دفتر قاضی مقیسه آن‌ها را فرا بخواند و برای دفاع از خود و ارائه توضیحات به سالن دادگاه وارد شوند، البته در میان تمام این افراد چهره‌های نام آشنایی را می‌دیدیم که تا چندی پیش در صفحات شخصی که با تعداد هزاران دنبال کننده چندان هم شخصی به حساب نمی‌آمدند در فضای اینستاگرام اقدامات مختلف خلاف عرف و شرع ایرانی- اسلامی انجام می‌دادند.

اتهام «سحر تبر» معاونت در افساد فی الارض، تشویش به فساد از طریق تشویق جوانان به اباحه گری، توهین به مقدسات از طریق توهین به حجاب و تحصیل مال نامشروع است، اما گویا به دیگر متهمان سالن دادگاه هم این گونه خبر رسیده بود که اتهامات آن‌ها هم همان اتهامات «سحر تبر» مخصوصا معاونت در افساد فی الارض است، اتهامی که هنوز تأیید نشده و مشخص نیست که آیا سایر افراد پرونده هم به دلیل این اتهامات احضار شده‌اند یا خیر.

متهمانی که جرم احتمالیشان را از گوگل پیدا کردند

دخترانی که تا پیش از حضور در دادگاه با چهره‌هایی مملو از آرایش‌های غلیظ و لباسی‌هایی نامتعارف در فضای اینستاگرام تبلیغ اکستنشن مو می‌کردند و از راه تبلیغ به کسب درآمدهای نامشروع می‌پرداختند، اکنون پشت درب بسته دادگاه منتظر شنیدن صحبت‌های قاضی به انتظار نشسته بودند.

به این متهمان خبر اتهام «سحر تبر» رسیده بود و فکر می‌کردند که آن‌ها هم به اتهام معاونت در افساد فی الارض قرار است محاکمه شوند، اتهامی که نه می‌دانستند جرمش چیست و نه می‌دانستند آیا به آن‌ها نسبت داده شده یا خیر.

یکی از چهره‌های نام آشنای فضای مجازی و متهم این پرونده که از این اتهام واهمه داشت و خطاب به یکی دیگر از دوستانش با چشمانی گریان و به حالت اضطراب گفت: مطمئن نیستم که جرم معاونت در افساد فی الارض چیست، اما در گوگل سرچ کردم و نوشته شده بود که جرمش اعدام است.

این متهمان یکی پس از دیگری به سالن دادگاه رفتند و برای ارائه توضیحات و دفاع از خود با قاضی صحبت کردند.

سرانجام دادگاه شاخ‌های فضای مجازی چه می‌شود؟

با رفتن هر یک از دختران به دادگاه، متهمان دیگر اضطراب و استرس بیشتری گرفتند، متهمانی که برخی از آن‌ها در فضای مجازی خود را شجاع نشان داده بودند، اما هنگامی که دستشان برای قانون رو شده بود، با چشمانی گریان به صحبت‌های قاضی مقیسه گوش می‌کردند، البته گویا قاضی از صحبت‌ها و دفاعیات متهمان آشفته شده بود و صداهایی که از داخل سالن دادگاه بیرون می‌آمد نشانگر سوال‌های متعدد قاضی بود.

بر اساس شنیده‌ها پرونده «محسن لرستانی» خواننده معروف هم با پرونده این دختران ارتباط دارد و جلسه رسیدگی به آن در شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب و به ریاست قاضی مقیسه برگزار می‌شود.

«محسن لرستانی» چندین مرتبه با لباس زندان، اما با ماسک برای ناشناخته ماندن در دادگاه حاضر شد.

دوشنبه اولین جلسه رسیدگی به پرونده «محسن لرستانی» برگزار شد و ادامه رسیدگی به پرونده او به روزهای دیگر موکول شد.

رسیدگی به این پرونده‌ها هنوز ادامه دارد و از سوی قاضی مقیسه حکمی برای این متهمان صادر نشده است و باید منتظر ماند و دید سرانجام این شاخ‌های فضای مجازی و «محسن لرستانی» چه می‌شود و پس از رسیدگی به این پرونده قاضی مقیسه چه حکمی را برای این دختران صادر خواهد کرد؟

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: سحر تبر فضای مجازی شاخ های اینستاگرام دادگاه انقلاب قاضی مقیسه محسن لرستانی صراط رسیدگی به این پرونده ریاست قاضی مقیسه رسیدگی به پرونده جلسه رسیدگی ارائه توضیحات فاطمه خویشوند دادگاه انقلاب محسن لرستانی سالن دادگاه فضای مجازی اولین جلسه برگزار شد آن ها هم سحر تبر صحبت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۸۸۹۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رسیدگی به ۳ هزار پرونده موضوع ماده ۴۷۷

معاون قضایی قوه قضاییه گفت: در سال گذشته ۳ هزار و ۸۸۰ فقره پرونده وارده مربوط به اعمال ماده ۴۷۷ داشته‌ایم که به ۳ هزار و ۳۲۶ فقره رسیدگی شده است.

به گزارش ایسنا، حجت‌الاسلام و المسلمین صادق رحیمی در نشستی که در سالن جلسات شهید سلیمانی با حضور مستشاران قضایی این معاونت تشکیل شد، درباره آمار پرونده‌های وارد شده و مختومه شده مرتبط با پرونده‌های خاص و خصوصاً تحلیل آمار مربوط به تجویز اعمال ماده ۴۷۷ ق. آ. د. ک معطوف به مباحث مطروحه در جلسه ویدئو کنفرانس با روسای کل دادگستری‌ها در تاریخ ۳۰ فروردین و در حضور رئیس قوه قضاییه داشتند، گفت: حسب آمار در سال گذشته ۳ هزار و ۸۸۰ فقره پرونده وارده مربوط به اعمال ماده ۴۷۷ داشته‌ایم که در مجموع (با لحاظ هزار و ۹۷۱ فقره پرونده موجودی ابتدای سال) به ۳ هزار و ۳۲۶ فقره رسیدگی و اظهارنظر شده است و در نهایت با تجویز اعاده دادرسی ۵۸ درصد (هزار و ۹۲۲ فقره) پرونده واصله مخالفت و با ۴۲ درصد (هزار و ۴۰۴ فقره) آن‌ها موافقت شده است.

معاون قضایی قوه قضاییه ضمن تبیین آسیب‌های موجود، پیرامون ضرورت دقت در مطالعه پرونده‌ها، نحوه تهیه گزارش‌ها، استدلال‌های قضایی و توجه به نکاتی که قطعاً و جزماً موجب اشتباه در صدور آرا شده است مواردی را به مستشاران قضایی یادآوری و تأکید کرد: نگاه و قلم شما مهم است و جلوی آرا مخدوش را می‌گیرد. 

در بخش دوم این نشست قضایی فرهادی، معاون پارلمانی و امور مجلس وزیر دادگستری نیز حضور داشته و باتوجه به سؤال قضایی مطروحه در مورد پرونده‌هایی که وزارت دادگستری محکوم به پرداخت از بیت المال می‌شود، پاسخ داد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۲۰ درصد پرونده های محاکم مازندران مربوط به اراضی کشاورزی است
  • رسیدگی به ۳ هزار پرونده موضوع ماده ۴۷۷
  • حاشیه های حکم اعدام برای توماج صالحی
  • ماجرای کشف جسد بازپرس ویژه مبارزه با زمین خواری
  • ماجرای کشف جسد بازپرس ویژه مبارزه با زمین‌خواری
  • محکومیت بیش از ۳ میلیارد ریالی یک واحد صنفی در رشت
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • جذب نزدیک به ۴۰ قاضی برای تقویت کادر قضایی آذربایجان غربی
  • دومین جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات امیرحسین مقصودلو / کدام بازیگر زن تتلو را در ترکیه تحریک کرد؟
  • بیانیه مطبوعاتی سفارت ایران در فرانسه در ارتباط با وقایع بخش کنسولی